Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

   Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności
    Wydział Technologii Żywności
    Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

plik svg - godło
  • Dla studentów studiów stacjonarnych

     

    • Analiza sensoryczna i jakość opakowań,
    • Jakość i bezpieczeństwo żywności,
    • Metody spektroskopowe w analzie żywności,
    • Podstawy biofizyki żywności,
    • Współczesne trędy w analizie i ocenie jakości żywności,
    • Doświadczalnictwo i analiza danych,
    • Związki bioaktywne w żywności - korzyści i zagrożenia,
    • Seminarium dyplomowe,
    • Konwersatorium dyplomowe,
    • Pracownia magisterska.

  • Dla studentów studiów niestacjonarnych

     

    • Analiza sensoryczna,
    • Analiza chemiczna żywności,
    • Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego,
    • Analiza instrumentalna w badaniu żywności,
    • Seminarium dyplomowe,
    • Konwersatorium dyplomowe,
    • Pracownia magisterska.